Harjoittelija verkkokurssien markkinointiin

19.04.2023

Kun markkinointi, henkilöbrändäys, verkkokoulutukset ja videot, sinä bisneksenä, vaikuttaminen tai yrittäminen saa sydämesi sykkimään nopeammin, olet juuri oikeassa paikassa. Tervetuloa tulevaisuuteen!

Tarjoan innokkaalle opiskelijalle ja videoiden ja somen taitajalle tilaisuuden keväällä 2023.

Harjoittelu on osa-aikainen ja sen voi tehdä täysin etänä, mutta toki tarvittaessa palaveerataan ja kuvataan Helsingissä. Harjoittelun kesto voidaan sopia joustavasti elämäntilanteen, opintojen ja oppilaitoksen toiveiden ja vaatimusten mukaan.

Hae heti! Hakuaika 31.1.-17.2.2023.

Digiharkkarina pääset hiomaan taitojasi verkkokurssien teknisissä ja asiakaspalvelun kuvioissa, monenlaisten sisältöjen, markkinoinnin, mainonnan, somekuvien ja videoiden editoinneissa.

Perehdyt ja käytät ainakin seuraavia työkaluja ja sovelluksia: Kajabi, Google Analytics, PicsArt, Splice, Instagram Reels, Tik Tok, Canva, iMovie, Involve.me, Pinterest, Facebook Business Manager, Facebook Business Suite ja monia muita. Google Drive ja Gmail ovat työkaluina päivittäin.

Harjoittelijan työpäivään sisältyy

 • Markkinointisisältöjen yhteisideoinnit ja tuotannot bloggauksiin, koulutusmateriaaleihin tai somevideoihin sekä mainoksiin
 • Videoiden editointi ja mm IG Reels-videot
 • Verkkosivuston ja koulutusten sisällön päivitystä, uutiskirjeiden tuotantoa
 • Markkinoinnin automaatioon perehtymistä ja toteutusta
 • Taustatiedon ja materiaalin etsintää
 • Uutiskirjeiden ja osoitteiden perkaamista
 • Tietosuojaan perehtymistä
 • Kaikenlaista jeesaamista, aspaa ja hauskanpitoa

Harjoittelijana pääset mukaan digitaalisen yrityksen kasvattamiseen. Pääset mukaan kehittämään vahvasti kasvavaa, uutta bisnesmallia, joka perustuu omaan tekemiseen, kokeiluihin ja oppimiseen. Sekä positiiviseen, arvostavaan kulttuuriin.

Tony Robbins, monen laptop-miljonäärin ja vaikuttajan esikuva sanoi Forbesissa helmikuussa 2020:

Creating an industry Forbes says will triple by 2025.

- People are choosing self education over traditional education & their own trial and error. The world is voting with their wallets that they would rather learn from a professional doer than a professional teacher...

Asenne ratkaisee, odotuksia harjoittelijalta

 • Positiivisuus, itsenäisyys ja innokkuus kehittyä ja tehdä
 • Asiakaspalvelukokemuksesta plussaa
 • Analyyttinen ote, sinnikkyys ja kyky tulkita dataa
 • Aikataulujen kunnioitus
 • Suomen kielen taito on ehdoton edellytys

Kokemuksia harjoittelijoilta

Sofia, kevään 2022 harjoittelija

Päällimmäisenä mieleen jäi yhteistyö Marjan kanssa. Se sujui mutkitta ja Marjalta sai aina tukea sekä näkemyksiä. Hän oli myös aina innoissaan oppimaan minulta uutta ja kuulemaan minun ideoitani. Tein töitä pääosin etänä noin kolmena päivänä viikossa. Näimme myös muutamaan otteeseen livenä Marjan kanssa.
Arvostinkin harjoittelussa sitä, että sain kovin vapaat kädet ja tehdä töitä itsenäisesti. Pääsin hyödyntämään kauppakorkeakoulussa oppimaani ja rakentamaan sen päälle oppimalla käytännössä. Marja oli työnantajana erittäin joustava, mikä oli tärkeää kiireiselle opiskelijalle.
Lue lisää Sofian kokemuksia. Digimarkkinoinnin harjoittelijan Sofia Rögårdin kokemuksia.
Kuvassa Sofia ja Marja.

Näin kertoi harjoittelusta Milja vuonna 2021

Moikka, Milja tässä! Kerron harkkarikokemuksestani Future Marjalla.
Ensinnäkin, ikävä on kova. Marja on ihana tyyppi ja olisin mielelläni jatkanut hommia hänen kanssaan. Kokoaikatyöt ja tulevaisuus kutsuivat.
Koronan vuoksi meidän yhteistyö toteutui etänä, mikä toimi omassa elämäntilanteessa todella hyvin. Olimme kuitenkin yhteydessä päivittäin ja Marja oli hyvin tavoitettavissa koko ajan.
Sain paljon vapauksia uudistaa nettisivuja, somemateriaalia ja visuaalista ilmettä. Sain käyttää myös omaa visiotani koulutusvideoiden luomisessa.
Ideani otettiin hyvin huomioon ja Marja oli todella avoin ehdotuksilleni.
Koimme, että hänen pitkä kokemuksensa ja minun Z-sukupolven näkökulma olivat hyvä yhdistelmä.
Jos sinulla on halu oppia uutta ja saada kokemusta digimarkkinoinnista, suosittelen hakemaan Marjalle töihin.

Harjoittelu on osa-aikainen ja sen kesto riippuu valittavan harjoittelijan opinnoista ja koulutuksen vaatimuksista. Harjoittelun ensimmäiseltä kuukaudelta ei makseta palkkaa, mutta osaamistason mukaan palkallinen harjoittelu neuvotellaan erikseen. Harjoittelun jälkeen tuntipalkkainen osa-aikatyö on erittäin mahdollinen.

Pistä hakemusta tulemaan heti kun mahdollista sähköpostilla marja@marjanousiainen.com. Tee video, podcast tai kirjoita perinteinen hakemus. Miten haluat, mutta toimi HETI!

Harjoittelija valitaan helmikuun aikana. Haku auki 17.2.2023.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi, vaan soita: 0456709562 tai kysy somessa @futuremarja tai laita sähköpostia: marja@marjanousiainen.com.

Mikä FutureMarja?

FutureMarja on tulevaisuuden digimarkkinoinnin yritys, joka työllistää Marja Nousiaisen ja projektikohtaisesti kumppaniverkostoa. FutureMarja tarjoaa digitaalista sisältömarkkinointia, brändin kirkastusta, digistrategioita ja henkilöbrändäystä sekä kaikkiin mainittuihin koulutuksia ja valmennuksia.

FutureMarjan missio on auttaa yrittäjiä, asiantuntijoita tai johtajia menestymään erottuvalla ja aidolla henkilöbrändillä sekä timanttisilla sisällöillä. Tavoite on auttaa ja tukea yrittäjiä toteuttamaan unelmia, tuupata eteenpäin hankalissa kohdissa ja voimaan hyvin niin taloudellisesti kuin henkisesti.

Olen suosittu kouluttaja ja supervoimani on ihmisten innostaminen, lempeys ja inhimillisyys sekä luova sisällöntuotanto.

Verkostoidutaan Linkedinissä. Olisi ilo kuulua samaan verkostoon.