Digimarkkinointi

Sain Marjalta toimeksiannon perustaa uusi verkkosivu, joka helpottaisi erottautumista digimarkkinoinnin & somen sekä psyykkisen valmennuksen palveluiden välillä. Tarkoituksena oli siirtää uudelle futuremarja.com verkkosivulle kaikki blogikirjoitukset, joiden aiheena on sosiaalinen media ja digitaalinen markkinointi, jotta pääverkkosivut...

Meta Business Suiten avulla voit kätevästi hallinnoida kaikkia yhdistettyjä Facebook- ja Instagram-tilejäsi yhdessä paikassa.

Kiinnostaako sinua muotoilla osaamisesi verkkokurssille niin, että se auttaa muitakin? Ja tienata samalla rahaa? Salainen unelmasi on hinnoitella palvelutuotteesi niin, että voit ansaita rahaa verkosta ja elää unelmaelämääsi.

Olipa kerran yrittäjä keskellä peltoja ja metsiä, maaseudun sitkeä sissiyrittäjä. Yrittäjä istahti autoonsa ja koetti käynnistää moottoria. Mitään ei tapahtunut. Valitsin tähän digimarkkinoinnin ja myynnin kokonaisuuteen metaforaksi auton ja moottorin. Autohan ei edes käynnisty, jos osat ovat levällään.

Moikka!
Nimeni on Sofia ja olin kevään 2022 FutureMarjan digimarkkinoinnin harjoittelijana. Avaan tässä vähän mietteitäni ja kokemuksia kahden kuukauden harjoittelusta. Alkuun täytyy todeta, että kaksi kuukautta kului käsittämättömän nopeasti ja tuntuu, että harjoittelu loppui liiankin nopeasti.
Päällimmäisenä mieleen jäi yhteistyö Marjan kanssa. Se...

Oletko jo kuullut digipuutarhurista? Sellaisesta, joka istuttaa, hoivaa, kastelee ja koettaa saada kasvit menestymään puutarhassaan sekä kasvattaa digitaalista bisnestä omassa yrityksessä ja asiakkaillaan. Samat periaatteet ja oivallukset pätevät kummassakin. Yrityksen ja erehdyksen kautta menestykseen.