Sosiaalinen media

Haluatko keskusteluyhteyden päättäjiin? Ihmisiin, joilla on valtaa ja asemaa yhteiskunnassa? Twitterissä tutustut ihmisiin joita haluat seurata ja joita et tunne, mutta haluat luoda yhteyden. Haluat olla yhteiskunnallisen keskustelun ytimessä. Silloin valintasi on Twitter.

Visuaalinen, monipuolinen, kaupallinen ja kasvava milleniaalien somekanava =
Instagram. Instagram houkuttaa ja koukuttaa, Suomessa jo yli 3 miljoonaa käyttäjää. Toisin kuin Facebook, Instagram kasvaa.

Kaipaatko muutosta? Enemmän myyntiä ja asiakkaita, enemmän vaikuttavuutta? Enemmän seuraajia ja hallinnan tunnetta? Mielekkyyttä ja motivaatiota sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin tekemiseen saat seuraamalla ja analysoimalla tekemistäsi.

Somen käyttäjien määrä on ollut hurjassa kasvussa. Vuonna 2022 sosiaalisen median käyttäjiä on noin 4,6 miljardia. Vuoden 2017 2,5 miljardista määrä on lähes tuplaantunut. Vain viidessa vuodessa. Myös Suomessa noin 70 % ihmisistä viettää aikaansa somessa noin keskiarvona.

Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Pinterest. Mikä näitä yhdistää? Kaikki ovat tunnettuja somen jättiläisiä ja ovat vakiinnuttaneet paikkansa yritysten markkinoinnissa ja ihmisten arjessa. Postausten, julkaisujen näkyvyys ilman mainosrahaa on näissä kanavissa pudonnut radikaalisti. Sehän tarkoittaa sekä suurta harmitusta ja sitten opettelua...