Linkedin Creator Mode ja video

19.04.2023

Huomasitko, että Linkedin julkaisi 2021 Creator Moden? Voit vaihtaa "luovaan moodiin" eli sisällöntuottajan tiliin henkilökohtaisessa profiilissasi. Linkedin kertoo, että se ei ole vain työkalu, vaan uusi tapa kannustaa ja tukea ammattilaisia ja bisneksiä julkaisemaan aidompaa sisältöä ja voimistaa brändin sanomaa. Video on myös Linkkarin sisältömuoto yhä kiinteämmin.

Creator Mode on askel työkokemuksen ja koulutuksen esittelystä kohti vahvaa henkilöbrändiä. Pystyt esittelemään vaikuttavammin ja näkyvämmin mitä teet ja mitä olet saanut aikaiseksi. Valitset itse mitä jaat, kuten vahvan brändin kuuluukin. Johtaa omaa tekemistä, nyt se on mahdollista myös Linkedinissä.

Mitä Creator Mode tarjoaa?

  • Profiilisi muuttuu "Follow"-tiliksi, jolloin sinua on helppo ja kevyt seurata -> "Follow" - ilman perinteistä "Connect" -verkostoitumispyyntöä.

  • Saat käyttöösi kaikki Creator työkalut heti niiden julkaisun jälkeen. Creator Hubissa näet ne varhaisessa vaiheessa.

  • Sinulla on mahdollisuus julkaista Linkedin newsletter/uutiskirje jotta saat enemmän näkyvyyttä sisällöllesi. (Itse odottelen vielä tätä ominaisuutta.)
  • Saat pääsyn Linkedin Liveen ilman hakuprosessia.

  • A Topics You Post About -osio lisätään profiiliisi ja valitset viisi relevanttia aihetunnistetta, hashtagia joiden avulla Linkedin nostaa julkaisujasi ja näyttää kommentit ja tykkäykset

  • Linkedin myös suosittelee ja nostaa profiiliasi esiin ja näyttää seuraajamääräsi.

  • Teet näppärästi profiiliisi 30 sekunnin videon mobiilisovelluksella ja vaikka heti kännykän kameralla. Voit myös käyttää valmista videota, voit lisätä videoon tekstiä ja tarroja. Anna palaa ja tee video - alat elää ja hengittää verkostollesi.
  • Tästä näet oman profiilivideoni - samalla voimme näppärästi verkostoitua. Painat vain Follow!

https://www.linkedin.com/in/marjanousiainen/

  • Voit vaihdella oman mieltymyksesi mukaan Creator Moden ja perinteisen Linkedin -profiilin välillä. Testaa kumpi on suosikkisi!

Yllä kuvakaappaus omasta Linkedin -profiilistani. Löydät helpoimmin Creator Moden mobiilista Dashboardista. Sieltä myös napsautat sen päälle ja pois.

Trendipetterinä ennustan, että 2022 myös Linkedinissä videosisällöt rokkaavat niin sisällöissä kuin markkinoinnissa ja hyvä ROI (Return on Invest) kannustaa kokeiluun. Investoi siis Linkedin videomainontaan!

Jos haluat pikakatsauksen Linkedin Creator Modeen, tsekkaa tämä Judi Foxin video:

How to Use Linkedin Creator Mode to get more customers.